RED DELICIOUS

RED DELICIOUS Turkse, Griekse en Italiaanse gerechten.

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1094 beoordelingen
22 nov 2020 om 20:50 Toppertjes. Maar ben niet anders gewend!
21 nov 2020 om 20:09 Altijd heerlijk. Snel bezorgd en extra telefoontje met toelichting welke verpakking welk product bevat. Top service.
20 nov 2020 om 21:45 Super snel en heerlijk warm! Zeker voor herhaling vatbaar!!!
19 nov 2020 om 22:17 De kapsalon was niet lekker veel te slappe patat. Was verzopen in de olie. Wij vinden dit restaurant geen vervolg waard
15 nov 2020 om 19:25 Super snelle bezorging en weer heerlijk gegeten. Tot een volgende keer weer.
12 nov 2020 om 20:11 Altijd goede kwaliteit. Niet verzopen in het vet zoals andere.
11 nov 2020 om 19:49 Ik heb nooit klachten over Red Delicious, dus ik raad het iedereen aan qua eten. Wij vinden het heerlijk. Alleen vandaag duurde het langer dan toegezegd en was de bovenkant van een van de pizza's tegen de deksel van de doos geplakt.
8 nov 2020 om 22:24 Het eten was (waarschijnlijk) omgevallen tijdens het rijden, alles lag door elkaar. Daarnaast was de pizza verbrand, nagenoeg geen patat bij de schotel en was het eten ook niet erg warm (ondanks dat we ca. 2 km van Red Delicious verwijderd zijn).
8 nov 2020 om 20:40 Eten zoals altijd perfect en heel snel bezorgd
6 nov 2020 om 21:21 Heerlijk gegeten
5 nov 2020 om 20:02 Bezorging prima op tijd. Het eten was echter lauw warm. Jammer...alsnog in de magnetron moeten gooien. Dit terwijl de bezorger op 10 minuutjes afstand zit. Nogmaals, eten prima, maar temperatuur onvoldoende.
1 nov 2020 om 8:17 Heerlijk!